IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Видимо здрава и свежа: Кара Делевин се завърна на червения килим

19 октомври 2022 08 40

След сериозните притеснения на близките ѝ за злоупотреби с алкохол и наркотици

Getty Images

Getty Images

Кара Делевин изглежда здрава и свежа, след като преди месец притесни близките си и своите фенове с няколко тревожни публични изяви. 30-годишният британски супермодел присъства на събитието Fremantle Photocall в Кан в понеделник вечерта, като се появи в елегантна, къса черна рокля, а поведението ѝ беше съвсем уравновесено и ведро.

За вечерта Делевин носеше рокля без презрамки, която беше съчетала с подходящи обувки с остри връхчета и семпла златна огърлица.

Карамеленорусата коса на актрисата модел беше оформена в хлабави къдрици, които се спускаха надолу по раменете ѝ, докато гримът ѝ бе комбинация от опушени очи и бледорозово червило на устните. Това е втората публична изява на Делевин, откакто самата тя предизвика тревоги относно своето здраве и благополучие.

В края на миналия месец Кара пропусна партито за представяне на своята собствена колекция в рамките на седмицата на модата в Ню Йорк.

В началото на септември се появиха папарашки снимки на разрошената и дезориентирана Делевин, която видимо демонстрираше необичайно поведение на калифорнийското летище Van Nuys. Снимките, на някои от които тя се разхождаше само по чорапи, станаха заглавни в жълтите медии. На някои кадри се виждаше как крехката и нервна манекенка крачи по асфалта с кучето си, докато пуши цигари със съмнително съдържание.

Приятелката на Делевин – актрисата Марго Роби беше снимана дни по-късно да излиза от дома на Кара в Западен Холивуд видимо разстроена. След това се появиха доклади в медиите, в които се твърдеше, че роднините и приятелите на модела са „отчаяни“ в желанието си да я накарат да потърси помощ, за да се справи със своите зависимости.

Източници, близки до модела, казаха пред сайта TMZ, че сестрата на Делевин се притеснява, че тя се бори не само със зависимости, но и с психично разстройство.

Самата Делевин така и не е потвърдила дали се бори със зависимости, въпреки че е признавала в миналото, че употребата на наркотици не ѝ е чужда.

Освен това, по-рано тази година, тя беше уловена да излиза видимо много пияна от парти в Ню Йорк, след наградите на Billboard Music Awards.

Очевидното падение на Делевин изглежда отразява болезнените изпитания на нейната майка Пандора, която е била хероинозависима в младостта си, а освен това се бори с биполярно разстройство.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G-Star RAW (@gstarraw)

За да научавате всичко важно от света на лайфстайла, модата и красотата, ни последвайте в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари